Etični kodeks Mednarodne balinarske zveze

Podrobnosti

Na novembrskem kongresu Mednarodne balinarske zveze FIB v turškem Mersinu je bil sprejet etični kodeks. Znani so tudi predstavniki etičnega komiteja in disciplinske komisije.

V obeh organih bodo imele predstavnike vse celine.

Etični komite:

Evropa: Loris Matković (Hrvaška); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Azija - Oceanija: Tony Biancacci (Avstralija); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Panamerika: German Kalbermatten (Argentina); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Afrika: Mohamed Soussi (Maroko); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Disciplinska komisija:

Evropa: Gianenrico Gontero (Italija); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Azija - Oceanija: Frank Funari (Avstralija); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Panamerika: Alberto Limardo (Argentina); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.
Afrika: Brahim Khattar (Mavretanija); email: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Povezave do etičnega kodeksa Mednarodne balinarske zveze FIB:

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije