Bodo dokončne odločitve padle na igriščih?

Podrobnosti

Nedeljsko športno popoldne na Valu 202 je postreglo z daljšim balinarskim prispevkom, v katerem so z novinarjem Tomažem Langerholzom pokramljali podpredsednik in vodja tekmovalne komisije Balinarske zveze Slovenije Gregor Moličnik, vodja škofjeloške Trate Silvo Korošak, vodja kobjeglavskega Agrochem Hrasta Valter Švara ter reprezentanta na začasnem delu v Italiji Aleš Borčnik in Davor Janžič.

Ljubitelji balinanja s(m)o zaradi koronavirusa še vedno primorani čakati na nadaljevanje sezone 2019/20 doma in v tujini. Vodstvo Balinarske zveze Slovenije bo še naprej sledilo navodilom pristojnih institucij ter iskalo rešitve za zaključek tekmovanj v superligi, prvi ženski ligi ter ostalih ligah za člane in mlade. S podobnimi težavami se ubadajo tudi slovenski balinarji, ki nastopajo v italijanski Serie A in Serie B, še naprej pa je pod vprašajem usoda letošnjih svetovnih, evropskih in nacionalnih prvenstev za člane, članice in mlajše kategorije.

V prispevku na Valu 202, ki mu lahko prisluhnete s klikom na spodnjo povezavo, so zanimivi gostje predstavili aktualne novice glede balinarskega dogajanja v Sloveniji in pri naših zahodnih sosedih.

Nedeljsko športno popoldne na Val 202


 

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije