Bodo dokončne odločitve padle na igriščih?

Nedeljsko športno popoldne na Valu 202 je postreglo z daljšim balinarskim prispevkom, v katerem so z novinarjem Tomažem Langerholzom pokramljali podpredsednik in vodja tekmovalne komisije Balinarske zveze Slovenije Gregor Moličnik, vodja škofjeloške Trate Silvo Korošak, vodja kobjeglavskega Agrochem Hrasta Valter Švara ter reprezentanta na začasnem delu v Italiji Aleš Borčnik in Davor Janžič.

Ljubitelji balinanja s(m)o zaradi koronavirusa še vedno primorani čakati na nadaljevanje sezone 2019/20 doma in v tujini. Vodstvo Balinarske zveze Slovenije bo še naprej sledilo navodilom pristojnih institucij ter iskalo rešitve za zaključek tekmovanj v superligi, prvi ženski ligi ter ostalih ligah za člane in mlade. S podobnimi težavami se ubadajo tudi slovenski balinarji, ki nastopajo v italijanski Serie A in Serie B, še naprej pa je pod vprašajem usoda letošnjih svetovnih, evropskih in nacionalnih prvenstev za člane, članice in mlajše kategorije.

V prispevku na Valu 202, ki mu lahko prisluhnete s klikom na spodnjo povezavo, so zanimivi gostje predstavili aktualne novice glede balinarskega dogajanja v Sloveniji in pri naših zahodnih sosedih.

Nedeljsko športno popoldne na Val 202