Rekreacijske lige

V teku so rekreacijske lige v Območnih balinarskih zvezah. Vabimo organizatorje rekreacijskih lig, da nam na e pošto:    Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  redno pošiljajo rezultate, lestvice in fotografije za objavo na spletni strani Balinarske zveze Slovenije.

MEDOBČINSKA LIGA KOZJANSKO

8. KROG
ŠMARJE - ŠTORE 4:4
GROBELNO 1 - ROGAŠKA JSMM 5:3
BISTRICA - ŠENTJUR 2:6
ROGAŠKA VETERANI - GORICA 2:6

Lestvica po 8. krogu: GORICA 12, BISTRICA 9, ROGAŠKA VETERANI 8, ŠTORE 8, ROGAŠKA JSMM 6, ŠMARJE 6, GROBELNO 1 5, GROBELNO 2 4, ŠENTJUR 4.

ŠTAJERSKA LIGA UPOKOJENCEV

1. LIGA

7. KROG
BŠDU PREMOGOVNIK - BK ŽALEC 4:6
BK CELEIA CELJE - DU VELENJE 6:4
DU VINSKA GORA - BK POLZELA 6:4

Lestvica po 7. krogu: BK BALINC POLZELA 8, BŠDU PREMOGOVNIK 8, DU VINSKA GORA 7, DU VELENJE 6, BK ŽALEC 6, KU GORENJE 5, BK CELEIA CELJE 2.

ŠTAJERSKA LIGA UPOKOJENCEV

2. LIGA

5. KROG
PDU KAVČE - BS VRBNO - VRBICA 8:0
BK TOPOLŠICA - PDU GORICA 2:6
DU DOBRNA - DU ŠOŠTANJ 2:6

Lestvica po 5. krogu: DU ŠOŠTANJ 9, PDU KAVČE 6, BK TOPOLŠICA 5, PDU GORICA 5, BS VRBNO - VRBICA 4, DU DOBRNA 1.

MBL AJDOVŠČINA - VIPAVA 2020

7. KROG
TABOR - AJDOVKE 6:2
BRANIK - NANOS 4:4
PLANINA - MARTINŠE 4:4

Lestvica po 7. krogu: PLANINA 42, BRANIK 36, NANOS 33, MARTINŠE 31, TABOR 24, CESTA 18 (-1), VIPAVKE 18 (-1), AJDOVKE 14.