Reprezentance ponovno v pogonu

Podrobnosti

Po daljši pavzi se s 15. avgustom začenja tudi nova reprezentančna balinarska sezona. Premierni nastop slovenske izbrane vrste bo na sporedu v soboto na turnirju v Hrpeljah, nato pa bodo sledile priprave in novi turnirji.

Kljub odpovedi številnih mednarodnih tekmovanj čaka slovenske balinarske reprezentance zelo pestra druga polovica koledarskega leta. V soboto bodo tri reprezentančne dvojice nastopile na močnem turnirju v Hrpeljah, v naslednjih dveh tednih pa bodo na sporedu reprezentančne priprave ženske in moške izbrane vrste ter turnir v Sežani.

Selektor moške članske reprezentance Davor Janžič bo 12 izbrancev zbral prihodnji konec tedna na trodnevnih pripravah v Škofji Loki, še pred tem pa bo v soboto v Hrpeljah lahko preveril kakšna je trenutno pripravljenost Dejana Tonejca in Aleša Borčnika, ki je zamenjal poškodovanega Jureta Kozjeka.

Podobna časovnica čaka tudi reprezentantke, ki jih bo selektor Miha Sodec od 21. do 23. avgusta testiral na ljubljanskem Rakovniku, v Hrpeljah pa bosta v močni konkurenci dres z državnim grbom nosili Nina Volčina in Tanja Marc. 

Po pestrem julijskem dogajanju v Fiesi bodo za krogle poprijeli tudi mladi reprezentanti, ki jih bosta v Hrpeljah predstavljala Erik Čeh in Jaka Štremfel. Zadnja avgustovska nedelja bo prinesla še turnir v Sežani, na katerem bodo Slovenijo zastopale štiri dvojice - U18, U23 ter ženska in članska moška reprezentanca.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije