Državno prvenstvo v igri posamezno za članice

V skladu s Koledarjem tekmovanj za leto 2020 bo 24. in 25. 10. 2020 na sporedu državno prvenstvo v igri posamezno za članice, ki ga bo organiziral BŠK Krim Ljubljana. Rok za prijave je petek, 16. 10. 2020, do 23.59 ure. Poimenske prijave sprejema Komisija za žensko balinanje na elektronskem naslovu:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Tekmovalni sistem državnega prvenstva v igri posamezno za članice bo določen glede na število prijavljenih tekmovalk. Če bo možno, bo državno prvenstvo izpeljano v enem dnevu, in sicer v soboto, 24. 10. 2020. V vsakem primeru bo prvi del tekmovanja potekal po skupinah.

Informacije o načinu izpeljave prvenstva bodo objavljene po opravljenem žrebu.

Klubi so za tekmovalke, ki bodo nastopile na državnem prvenstvu, dolžni poravnati kotizacijo v višini 15 evrov za vsako prijavljeno tekmovalko na TRR Balinarske zveze Slovenije in potrdilo o plačilu poslati do ponedeljka, 19. 10. 2020, do 23.59 ure na elektronski naslov: Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Po sklepu IO BZS se za mladinke za udeležbo na državnih prvenstvih kotizacije NE plačuje.

Podatki za plačilo:

Balinarska zveza Slovenije