Ljubljančani vknjižili prve točke

V drugemu krogu balinarske super lige je bila pod drobnogledom tekma v Ljubljani med domačim Krimom in Skalo iz Sežane. V prejšnjemu krogu so Sežanci komaj strli odpor novinca v elitni ligi, medtem ko je Krim grdo izgubil v Škofji Loki. Današnji obračun si je v dvorani pod Rakovnikom ogledalo približno 40 gledalcev s temperaturo v dvorani pa tudi ni bilo težav. Za to so poskrbeli predvsem domači igralci, ki so po prvih štirih igrah povedli z delnim izidom 7:1, točko je v zadnjem obratu izgubila le trojka. V hitrostnem zbijanju je točki pričakovano osvojil gostujoči igralec Borut Margon, v natančnemu zbijanju se je izvrstno odrezal domači igralec, letošnja okrepitev Krima, Senad Ramič, za nameček pa je z zmago presenetila še domača štafeta, ki je z sicer skromnim rezultatom za ta rang tekmovanja, dokončno prevesila tehtnico v korist Krima. V zadnjem delu današnjega srečanja Krimovci niso ničesar prepustili naključju in zmagali tri igre od štirih, najšibkejši člen je bila ponovno trojka.

cool image

Na ostalih treh prizoriščih se je odvijali vse po pričakovanjih. Luka Koper je drugič zapored igrala na domačem terenu, kjer gostujoča ekipa Radovljica-Jesenice ni imela večjih možnosti za morebitno presenečenje. Hrast je na domačem terenu ugnal goste iz Rogaške Slatine, ki so že drugič zapored gostovali. V derbiju drugega kroga je Planina Ribnikar pred zadnjimi igrami celo vodila v skupnem seštevku, potem pa izgubila vse štiri igre ter s tem tudi dvoboj. Naslednji teden nas čaka zanimiv derbi v Škofji Loki med domačo Lokateks Trato in Luko Koper.

Rezultati 2. kroga

• Ljubljana: Krim - Skala 17-5