Lokateks Trata ostaja pretrd oreh

Podrobnosti

V tretjem krogu smo bili priča derbiju v Škofji Loki med domačo Lokateks Trato in gostujočo Luko Koper. V prvih igrah so od samega začetka pobudo držali domači balinarji, razen v igri v krog, kjer Simon Možina nikakor ni mogel prevesiti tehtnico sebi v prid. Medtem ko je domača dvojica zavezala kravato gostoma je tik pred iztekom igralnega časa prišlo do preobrata v klasični igri, kjer je Gregor Moličnik izenačil na 7 ter v igri trojk, kjer je gostujoča ekipa izenačila na 6 točk. V obeh zadnjih obratih so Škofjeločani pokazali svojo kvaliteto ter po prvem delu tekme povedli z rezultatom 6:2.

cool image

V drugem delu smo pričakovali napad gostujoče ekipe, ampak večkratni državni prvaki niso popuščali. Uroš Vehar je v "brzincu" premagal sicer hitrejšega Kastelica a je slednji naredil preveč napak. Zatem smo videli odličen nastop tako Gregorja Moličnika kakor tudi Simona Možine v natančnemu zbijanju. Slednji je pred zadnjim setom krogel zaostajal za 11 točk (15:26). Moličnik, ki je zadel prvih osem krogel ni v zadnjem delu zadel nobene več, Možina pa vse in iztržil remi. Za nameček je nekoliko nepričakovano zmagala tudi domača štafeta in najmanj točka je bila zagotovljena. Zadnji del tekme se je končal z delitvijo točk, v skupnem seštevku pa so bili pričakovano uspešnejši Škofjeločani, ki sedaj sami držijo vrh ligaške tabele.

Na ostalih igriščih smo zabeležili kar tri zmage gostov. Krim je zmagal v Rogaški pri tamkajšnemu novincu v super ligi, Planina Ribnikar je tri dragocene točke osvojila na vročem terenu v Sežani proti domači Skali, Hrast iz Kobjeglave pa je tesno zmagal na Jesenicah.

Rezultati 3. kroga

  • Škofja Loka: Lokateks Trata - Luka Koper 15-7
  • Jesenice: Radovljica & Jesenice - Hrast 10-12
  • Sežana: Skala - Planina Ribnikar AS 8-14
  • Rogaška: GIC Gradnje Rogaška - Krim 8-14

 

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije