Pričakovana zmaga Luke Koper

Primorski dvoboj v Kopru se je razpletel s pričakovano zmago Koprčanov, ki so si odločilno prednost zagotovili že v uvodnem delu srečanja, ko so povedli z 8:0. Sežanci, ki so na Obalo prišli brez Borisa Borovine, so sicer solidno odigrali prve igre, a je Dejan Koren z zadetim zadnjim balinom tesno premagal Boruta Margona v igri v krog, z boljšo končnico pa je do zmage prišla tudi koprska trojka. Margon je z zmago v hitrostnem zbijanju prinesel Skali prve točke, natančno zbijanje se je končalo z neodločenim rezultatom, v štafeti pa sta Koren in Andrej Kastelic suvereno slavila z 48 zadetimi kroglami, z zelo solidnim rezultatom pa sta se izkazala tudi mlada Matija Povh in Rok Pirjevec. Koprčani so v zadnjem delu srečanja suvereno prišli do končne zmage z 19:3, s katero so zadržali mesto pod vrhom prvenstvene tablice.

cool image