Pred vrati odločilni boji za zaključni turnir

Podrobnosti

Bo sobotni 16. krog balinarske superlige že razkril kdo bo delal družbo Trati in Agrochem Hrast na zaključnem turnirju? V središču pozornosti bodo obračuni v Zabičah, Ljubljani in Postojni.

Zabiče

Pred balinarskimi superligaši je še ena pomembna sobota. Najbolj nestrpno jo zagotovo pričakujeta zasedbi Zabič in Skale, ki bosta v derbiju kroga odločali o trenutnem tretjem mestu. Za zmagovalca se bodo vrata zaključnega turnirja na široko odprla, poražena ekipa pa bo skušala popravni izpit opraviti v zadnjih dveh krogih rednega dela prvenstva. Jesenski obračun v Sežani je po pravi drami pripadel Zabičam, malenkosti pa bodo najverjetneje odločale tudi v soboto popoldne.

Ob ugodnem razpletu bi znal četrto mesto v soboto zvečer zasesti ljubljanski Krim, a bo moral najprej opraviti z gosti iz Kopra, ki so v zadnjih tednih prikazali nekaj obetavnih predstav. Teoretične možnosti za preboj med najboljšo četverico imata tudi zasedbi Postojne in Ilirske Bistrice, ki bosta v medsebojnem obračunu odločili o tem, katera bo vsaj za teden dni podaljšala upanje.

Mirnejši konec tedna čaka vodilni dvojec, ki že lahko tempira formo za odločilne boje. Vodilna Trata bo v Škofji Loki gostila zadnjeuvrščeno Košano, medtem ko bo kobjeglavski Agrochem Hrast v Novi Gorici napadal trinajsto zmago v sezoni proti portoroški Aikea Anteni.

Superliga, 16. krog, sobota ob 15. uri: Zabiče – Skala, Trata – Košana, Agrochem Hrast – Aikea Antena, Postojna – Ilirska Bistrca, Krim – Marjetica Koper. Lestvica: Trata in Agrochem Hrast 24, Zabiče 19, Skala 18, Krim 17, Ilirska Bistrica 14, Postojna 13, Marjetica Koper 11, Aikea Antena 10, Košana brez točk.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije