Potrjena termina prvoligaških kvalifikacij

Podrobnosti

V skladu s sklepom Izvršnega odbora Balinarske zveze Slovenije in veljavnimi Pravili o tekmovanjih je Tekmovalna komisija izvedla žreb za junijske prvoligaške kvalifikacije.

Skoraj trimesečno balinarsko tekmovalno pavzo bosta v začetku junija kot prvi prekinili zasedbi Nanosa in Mengeš Rakolla, ki se bosta 6. in 7. junija pomerili v kvalifikacijah za napredovanje v prvo ligo. 

Nanos je bil pred prekinitvijo tekmovanja prepričljivo najboljši v 2. ligi - zahod, saj je v devetih jesenskih krogih oddal le eno točko na gostovanju pri Taboru iz Ozeljana in si priboril velikih pet točk naskoka pred ajdovsko Planino.

Bistveno težje delo so imeli na poti do prvega mesta Mengšani, ki so z zmago v zadnjem jesenskem krogu na vrhu lestvice preskočili Bistrco, kar pet vodilnih ekip pa je bilo zgoščenih v zgolj dveh točkah. 

Prvi kvalifikacijski obračun bo gostil Nanos na balinišču pri kampu Tura na Gradišču pri Vipavi, v soboto, 6. junija ob 16. uri, povratni obračun v Mengšu pa bo na sporedu naslednji dan ob isti uri.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije