Prenovljeni Balinar prinaša obilo novosti

Podrobnosti

Novo koledarsko leto ljubiteljem balinanja prinaša prenovljeno revijo Balinar, ki je nastala izpod tipkovnice novega uredniškega odbora pod vodstvom Tomaža Peroviča. Avtorji obljubljajo, da bo v vsaki števili glasila Balinarske zveze Slovenije na voljo obilo zanimivega branja.

Kateri član najboljše štafete na svetu je hitrejši – Aleš Borčnik ali Anže Petrič? Kako so minili prvi meseci vladavine novega predsednika Balinarske zveze Slovenije Primoža Marinka? Kakšne cilje si je v zvezi s popularizacijo balinanja postavil predsednik Evropske balinarske zveze Roberto Favre? Kako uspešno združiti družinsko življenje oziroma glasbeno kariero z balinarskimi kroglami?

Odgovore na zgornja vprašanja in še veliko drugega boste našli v novi številki reviji Balinar, ki bo v prihodnjih dneh na voljo vsem Območnim balinarskim zvezam in klubom širom Slovenije. Že sedaj ga lahko najdete na spletni strani Balinarske zveze Slovenije s klikom na zavihek interno glasilo.

»Časopis bo boljši v kolikor nam boste pomagali s svojimi novicami, fotografijami in seveda tudi članki. Najlažja komunikacija je seveda preko našega FB profila, spletne strani ali e-mail naslova. Prva številka je pred vami in veseli bomo vsake kritike, pohvale in še najbolj vsake nove ideje, ki jo bomo lahko upoštevali pri pripravi naslednje številke. Upam, da vam bo branje v veselje,« je v uvodnem nagovoru ob izdaji prenovljenega Balinarja sporočil novi urednik Tomaž Perovič, ki se bo skupaj z uredniškim odborom trudil, da bo Balinar izhajal nekajkrat letno.

>>>   Glasilo Balinarske zveze Slovenije - januar 2020 - številka 1  - priloga 1   <<<

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije