OBVESTILO BZS

Podrobnosti

Na ponedeljkovi seji Sveta za nacionalno varnost Republike Slovenije so bili sprejeti številni ukrepi za preprečevanje širjenja okužb s koronavirusom. Med ukrepi je kar nekaj takšnih, ki vplivajo na organizacijo športnih prireditev. Pristojne inštitucije so izdale navodila, ki so stopila v veljavo 10. marca 2020.

 

Vse prireditve, kjer se pričakuje več kot 500 gledalcev, se bodo po novem morale izvesti brez prisotnosti gledalcev. Prav tako bodo prepovedane prireditve z več kot 100 gledalci v zaprtih prostorih.

Balinarska zveza Slovenije poziva vse klube in društva, da se izdanih navodil dosledno držijo. Tekme lahko organizirajo brez prisotnosti gledalcev ali pa skupno število gledalcev v balinarskih dvoranah omejijo na 100. Obenem se morajo klubi držati navodil svojih občin.

Tekmovanje v balinarski superligi bo še naprej potekalo po koledarju, v primeru novih navodil s strani pristojnih inštitucij pa bo Tekmovalna komisija Balinarske zveze Slovenije nemudoma ustrezno ukrepala in po potrebi tudi začasno prekinila tekmovanje.

Vse člane Balinarske zveze Slovenije naprošamo, da spremljajo aktualne informacija na spletni strani NIJZ - https://www.nijz.si/

>>>   Sklep BZS koronavirus    <<<

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije