Zaključni turnir superlige bo gostila Šiška

Balinarska zveza Slovenije je organizacijo zaključnega turnirja superlige, ki bo na sporedu 27. in 28. junija 2020, dodelila BŠD Šiška iz Ljubljane.

Na razpis za organizacijo zaključnega turnirja superlige za sezono 2019/20 so se prijavili trije klubi, med katerimi je Balinarska zveza Slovenije za organizatorja izbrala BŠD Šiška. Na zaključnem turnirju se bodo na nevtralnem prizorišču v legendarni balinarski dvorani v Šiški za naslov državnega prvaka potegovale štiri najboljše ekipe rednega dela superlige.

Superligaši bodo prekinjeno tekmovanje nadaljevali 13. junija s tekmami 17. kroga, teden dni kasneje pa bo na sporedu zadnji del rednega dela sezone. Trenutno sta v najboljšem položaju zasedbi Trate iz Škofje Loke in Agrochem Hrasta iz Kobjeglave, ki sta si s 26 točkami že zagotovili nastop na zaključnem turnirju, tretjeuvrščena Skala iz Sežane ima 20 točk, za mesto med najboljšo četverico pa kandidirata še ljubljanski Krim in Zabiče s po 19 točkami.

>>>   Sklep - organizacija zaključnega turnirja Superlige 2019_20   <<<