PROTOKOL ZA IZVEDBO LIGAŠKIH TEKEM

Podrobnosti

Balinarska zveza Slovenije je zaradi omejitev povezanih s širitvijo koronavirusa pripravila protokol za izvedbo ligaških tekem, ki ga morajo do preklica upoštevati vsi udeleženci tekem - igralci, vodje ekip, sodniki in ostale uradne osebe.

1. Tekme potekajo brez prisotnosti gledalcev. Za to morajo poskrbeti odgovorne osebe za izvedbo tekme iz domačega kluba.

2. Vstop v športni objekt je dovoljen samo članom ekip, strokovnim delavcem, sodnikom, uradnim osebam za pripravo igrišč, novinarjem ter predstavnikom Balinarske zveze Slovenije.

3. Domača ekipa priskrbi za tekmo nove baline in 4 risalke, ki se jih pred tekmo razkuži, gostujoča ekipa lahko uporablja lastne risalke.

4. Tekma se začne brez predstavitve in rokovanja igralcev obeh ekip.

5. Na igriščih 1 in 3 se igra začne na strani, kjer so postavljeni semaforji, na igriščih 2 in 4 pa iz nasprotne strani.

6. Postavljalcem krogel v tehničnih disciplinah priporočamo uporabo zaščitnih rokavic.

7. Igralci, sodniki in ostali naj med tekmo, v odmorih skrbijo za higieno - redno umivanje in razkuževanje rok.

8. Po končanem tekmovanju pred odhodom iz športnega objekta naj si vsi udeleženci obvezno ponovno umijejo ali razkužijo roke.

9. Vsi udeleženci naj čimprej zapustijo športni objekt in se ne zadržujejo na/v objektu.

10. Priporočamo dosledno upoštevanje Priporočil BZS in NIJZ za izvedbo vadb in tekmovanj, ki jih lahko najdete na spodnji povezavi: http://www.balinarska-zveza.si/index.php/priporocila-bzs-in-nijz

Koronavirus (SARS-CoV-2) - aktualne informacije

Simon Maljevac l.r.
Vodja pisarne Balinarske zveze Slovenije

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije