Prijave za Pokal BZS 2020/21

Podrobnosti

Balinarska zveza Slovenije (BZS) na podlagi 92. in 93. člena Pravil o tekmovanjih vabi klube in društva območnih balinarskih zvez k sodelovanju na tekmovanju za Pokal BZS  v kategorijah člani in članice.

Število udeležencev ni omejeno. Predvideni termini, ki so objavljeni v koledarju tekmovanj, se lahko spremenijo glede na število prijavljenih ekip. Udeleženci bodo o morebitnih spremembah pisno obveščeni.

Igralci/igralke lahko nastopijo v pokalnem tekmovanju na podlagi 15. člena Pravilnika o tekmovanjih. Nastop v pokalnem tekmovanju je OBVEZEN za klube superlige, 1. lige - članice in 1. lige.

Prijave zainteresirani klubi in društva območnih balinarskih zvez pošljite do  6. 9. 2020 na elektronske naslove

člani:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  

članice:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate. .

Dodatne informacije lahko dobite na zgoraj objavljenih elektronskih naslovih.

Razpis za pokalno tekmovanje 2020

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije