Bliža se Dan slovenskega športa

Podrobnosti

Nov državni praznik - DAN SLOVENSKEGA ŠPORTA - se približuje. Praznovali ga bomo 23. septembra, letos premierno in s tem tudi zgodovinsko. Ob tej priložnosti na OKS-ZŠZ pripravljajo vrsto aktivnosti, ki so jih že predstavili na letošnji skupščini, izredno pomembno pa bo tudi sodelovanje balinarskih klubov in društev. 

"OKS si prizadeva da bo dan slovenskega športa tisti dan v letu, ki bi ga sleherni državljan preživel športno. Želimo si, da bi na ta dan vsak posameznik z lastno športno dejavnostjo izrazil svoj odnos do slovenskega športa, zato je pomembno, da so aktivnosti čim bolj raznovrstne z vidika športne panoge, hkrati pa se odvijajo v čim več lokalnih okoljih. Dogodke bomo objavili na uradni spletni strani praznika, zato vas prosimo, da nam jih sporočite preko spletnega obrazca na povezavi. Pregled aktivnosti ob prazniku vam pošiljamo preko spodnje povezave in se veselimo tudi vaših idej," so zapisali na OKS.

"Vljudno vas vabimo in pozivamo, da se kot nacionalna oziroma občinska športna zveza pridružite praznovanju dneva slovenskega športa in del svojih aktivnosti namenite tudi njegovi obeležitvi. Letos ga bomo praznovali premierno. Zelo je pomembno, da ga spozna sleherni državljan in državljanka. Pripravili smo nekaj grafičnih elementov za objavo na spletnih straneh in družbenih omrežjih, ki jih prosimo uporabite v svojih komunikacijskih kanalih ter tudi na ta način podprete promocijo novega državnega praznika. Na voljo so vam na spodnji povezavi," dodajajo na OKS.

K praynovanju Dne slovenskega športa vas poziva tudi Balinarska zveza Slovenije, ki tudi sama pripravlja določene aktivnosti, seveda pa bomo veseli vsake vaše pobude. Za vse dodatne informacije smo vam na voljo na naslovu  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali   Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  ali telefonski številki 01-230 60 06. 

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije