Zaključeno licenciranje strokovnih delavcev in sodnikov

Podrobnosti

Na podlagi 10. člena Pravil o licenciranju strokovnih delavcev v Balinarski zvezi Slovenije je Strokovni svet v sodelovanju s Sodniško komisijo izvedel licenciranje za tekmovalno sezono 2020/2021.

 
 
 Licenciranje je potekalo v naslednjih terminih:
- 20.8.2020 v Količevem za območje OBZ Ljubljana, Dolenjska, Šaleška, Maribor, Gorenjska,
- 26.8.2020 v Postojni za območje OBZ Slovenska Istra, Postojna, Notranjska, Sežana, Nova Gorica.

Vabljeni so bili vsi strokovni delavci, ki jih klubi, udeleženci državnega ligaškega tekmovanja prijavijo za vodenje tekem in vsi sodniki, ki jih Sodniška komisija določi za sojenje tekem na določeni stopnji tekmovanja.

Licenciranja se je udeležilo 121 strokovnih delavcev, ki lahko v tekmovalni sezoni 2020/2021 vodijo ekipe na tekmah državnih lig in 62 sodnikov.
 
Izvajalci programa licenciranja so bili Gregor Moličnik in Silvo Boštjančič iz Tekmovalne komisije, Brigita Vrenko Hribar iz Komisije za žensko balinanje, Toni Trobec iz Komisije za delo z mladimi in Bojan Taškar Beloglavec ter Stane Žavbi iz Sodniške komisije. 
 
Program je vodil in povezoval predsednik Strokovnega sveta Franc Miklavčič. Navzočim je bilo skladno s stališči izvršnega odbora BZS pojasnjeno, da lahko v tekmovalni sezoni 2020/2021 ekipe vodijo in tekme sodijo le strokovni delavci in sodniki, ki so se udeležili licence.
   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije