Balinarji kolesarimo - pridružite se tudi vi!

Podrobnosti

Balinarska zveza Slovenije bo na prvi oktobrski konec tedna pripravila promocijsko balinarsko - kolesarsko turo med prizorišči klubov superlige v sezoni 2020/21. Pridružite se tudi vi!

Na pobudo balinarja Marjetice Koper Dejana Korošca bo v želji po promociji balinarskega športa in zdravega načina življenja 3. in 4. oktobra potekala balinarsko - kolesarska tura, ki bo povezala vse kraje, kjer domujejo balinarski superligaši in predstavila balinarje kot vrhunske športnike.

Štart karavane bo v soboto zjutraj v Kobjeglavi, nato pa se bo karavana preko Sežane podala proti Škofji Loki, Ljubljani in prvi dan zaključila v večernih urah v Velenju. Drugi dan jo bo pot ponovno vodila proti Primorski, saj se bo ustavila v Postojni, Ilirski Bistrici, Zabičah, Kopru in svojo pot z zaključno slovesnostjo sklenila v Portorožu. 

Organizatorji vabijo k sodelovanju vse superligaške klube, še posebej pa balinarsko-kolesarske navdušence, ki se lahko karavani priključijo skozi celotno traso ali med posameznimi etapami. Za kolesarje, ki bodo prevozili celotno traso bo BZS zagotovila 2 kompleta kolesarskih dresov, preostali kolesarji pa bodo prejeli majice.

Vse podrobnosti bodo predstavljene v naslednjih dneh. Informacije in prijave - Dejan Korošec (tel: 040 160 866).

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije