Prijave za organizacijo državnih prvenstev 2020 – razpis

Balinarska zveza Slovenije (BZS) na podlagi 10. člena Pravil o tekmovanjih objavlja razpis za organizacijo državnih prvenstev v letu 2020.

Pogoji:

• državna prvenstva v zimskem terminu: organizacija prvenstva v dvorani s štirimi igralnimi stezami (izpolnjeni pogoji 4. člena Pravil o tekmovanjih),
  • državna prvenstva v letnem terminu: organizacija prvenstva na igrišču s štirimi igralnimi stezami in obvezno rezervno pokrito ali dvoransko igrišče (izpolnjeni pogoji 4. člena Pravil o tekmovanjih).
  • v primeru večjega števila prijav organizacija državnega prvenstva na več igriščih oziroma prizoriščih.
Število udeležencev polfinala oziroma finala DP v disciplinah dvojice in posamezno je v vseh kategorijah odvisno od prijav tekmovalcev/tekmovalk oziroma ekip.

Število prizorišč in način izvedbe posameznih DP se bo določilo glede na število prijav.

Število udeležencev državnih prvenstev v tehničnih disciplinah bo v vseh kategorijah odvisno od prijavljenih tekmovalcev/tekmovalk oziroma ekip.

Državno prvenstvo v štafetnem zbijanju se bo za vse kategorije (razen članic) izpeljalo v istem terminu na istem prizorišču.

Državni prvenstvi v natančnem in hitrostnem zbijanju se bosta v kategorijah članice, U14 in U18 izvedli v enem dnevu na istem prizorišču, vendar v različnih terminih za posamezno kategorijo.

BZS poziva vse območne balinarske zveze oziroma društva in klube območnih balinarskih zvez, ki so v skladu s Pravili o tekmovanjih pripravljeni organizirati katero od državnih prvenstev 2020, da najkasneje do 1.9.2020 na elektronska naslova  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  oddajo prijavo za organizacijo državnih prvenstev (priloga št. 1).

- Prijave za organizacijo državnih prvenstev 2020 – razpis

- priloga št. 1: - seznam za prijavo državnega prvenstva 2020

Organizacijo posameznega državnega prvenstva bo BZS dodelila balinarskim društvom – klubom, ki bodo ponudili najugodnejše pogoje za prevzem organizacije.