Prijave za organizacijo državnih prvenstev 2020 – razpis

Podrobnosti

Balinarska zveza Slovenije (BZS) na podlagi 10. člena Pravil o tekmovanjih objavlja razpis za organizacijo državnih prvenstev v letu 2020.  

Pogoji:

  • državna prvenstva v zimskem terminu: organizacija prvenstva v dvorani s štirimi igralnimi stezami (izpolnjeni pogoji 4. člena Pravil o tekmovanjih), 
  • državna prvenstva v letnem terminu: organizacija prvenstva na igrišču s štirimi igralnimi stezami in obvezno rezervno pokrito ali dvoransko igrišče (izpolnjeni pogoji 4. člena Pravil o tekmovanjih).
  • v primeru večjega števila prijav organizacija državnega prvenstva na več igriščih oziroma prizoriščih. 
Število udeležencev polfinala oziroma finala DP v disciplinah dvojice in posamezno je v vseh kategorijah odvisno od prijav tekmovalcev/tekmovalk oziroma ekip. 
 
Število prizorišč in način izvedbe posameznih DP se bo določilo glede na število prijav.
 
Število udeležencev državnih prvenstev v tehničnih disciplinah bo v vseh kategorijah odvisno od prijavljenih tekmovalcev/tekmovalk oziroma ekip. 
 
Državno prvenstvo v štafetnem zbijanju se bo za vse kategorije (razen članic) izpeljalo v istem terminu na istem prizorišču. 
 
Državni prvenstvi v natančnem in hitrostnem zbijanju se bosta v kategorijah članice, U14 in U18 izvedli v enem dnevu na istem prizorišču, vendar v različnih terminih za posamezno kategorijo.

BZS poziva vse območne balinarske zveze oziroma društva in klube območnih balinarskih zvez, ki so v skladu s Pravili o tekmovanjih pripravljeni organizirati katero od državnih prvenstev 2020, da najkasneje do 1.9.2020 na elektronska naslova  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  in  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.  oddajo prijavo za organizacijo državnih prvenstev (priloga št. 1). 

- Prijave za organizacijo državnih prvenstev 2020 – razpis

- priloga št. 1: - seznam za prijavo državnega prvenstva 2020

Organizacijo posameznega državnega prvenstva bo BZS dodelila balinarskim društvom – klubom, ki bodo ponudili najugodnejše pogoje za prevzem organizacije. 

 
   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije