O zmagovalcu odločil zadeti balin

Podrobnosti
Tudi letos je prestolnica gostila tradicionalni turnir Ona-On v organizaciji BŠK Krim Ljubljana s številnimi vrhunskimi balinarkami in balinarji. Zmage se je veselila dvojica Lara Faganel - Erik Čeh.
Kar 24 mešanih dvojic je nastopilo na sobotnem turnirju, ki sta ga gostili balinarski dvorani na Krimu in v Šiški. Že v skupinskem delu so lahko ljubitelji balinanja uživali v številnih napetih obračunih, v katerih so odločale zadnje odigrane krogle, nekatere zveneče zasedbe pa so z igranjem zaključile že pred četrtfinalom.
 
Tudi zmagovalna dvojica Lara Faganel - Erik Čeh je imela ogromno dela na poti do prvega mesta. V osmini finala, četrtfinalu in polfinalu je tekmecem prepustila le tri točke. V velikem finalu pa sta bila Nina Kozjek in Žan Sodec izjemno blizu zmagi, a sta se Faganelova in Čeh rešila z zadnjim zadetim balinom in slavila z 9:8. Tretje mesto sta si razdelili dvojici Zule - Premru in Štor - Štor. 
“Turnir je bil izjemno kakovosten in napet, saj se je le nekaj obračunov zaključilo predčasno. Menim, da tudi glede organizacije napredujemo iz leta v leto, tako da se že veselim naslednjega turnirja,” je pojasnil Miha Sodec iz BŠK Krim Ljubljana.

You have no rights to post comments

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije