Državna prvenstva

Znane četrtfinalistke Pokala BZS

Podrobnosti
Sredi oktobra je bil zaključen prvi krog pokalnega tekmovanja za članice za sezono 2020/21, v katerem tekmuje kar 14 klubov.

 
V ženskem Pokalu BZS v letošnji sezoni tekmujejo prijavljeni klubi ŠD 2. oktober Pobegi-Čežarji, Modri Val, Jadran Izola, BK Postojna, BŠD Tičnica Rakek, BŠD Logatec ter prvoligaši Agrochem Hrast, Bistrica pri Tržiču, Deskle, Kolektor Idrija, Krim Ljubljana, Milje, Pivka Oro Met in Šiška.Na posameznem srečanju se igrajo naslednje igre: trojka, posamezno in dvakrat igra dvojic.
 
V prvem krogu tekmovanja je bilo na sporedu šest dvobojev, medtem ko sta se v četrtfinale neposredno uvrstili ekipi ŠD 2. oktober Pobegi-Čežarji in BŠD Tičnica. Nov format tekmovanja se je izkazal kot zelo zanimiv, saj so nižjerangirane ekipe prikazale odlične predstave in se zelo dobro upirale favoriziranim zasedbam, v primorskem obračunu pa so balinarke območnega ligaša Jadran Izola celo izločile prvoligaša iz Deskel.
 
Rezultati 1. kroga:
Logatec – Pivka Oro Met 2 : 6
Modri val – Šiška 2 : 6
Postojna – Krim 4 : 5* - dodatna igra
Jadran Izola – Deskle 6 : 2
Kolektor Idrija – Agrochem Hrast 6 : 2
Bistrica – Milje 5 : 4* - dodatna igra

Četrtfinale in zaključni turnir najboljše četverice bosta na sporedu spomladi. Četrtfinali pari bodo določeni z nedelegiranim žrebom.
   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije