Plačilo kotizacij za nastop na članskih DP

Podrobnosti

V skladu s sklepom Izvršnega odbora Balinarske zveze Slovenije so klubi za prijavljene tekmovalce in tekmovalke na članskih državnih prvenstvih dolžni poravnati kotizacijo predvidoma najkasneje teden dni pred pričetkom tekmovanja.

Izvršni odbor Balinarske zveze Slovenije je na 7. korespondenčni seji sprejel naslednji sklep: “IO BZS potrjuje predlog Tekmovalne komisije BZS za plačilo kotizacije za nastop na članskih državnih prvenstvih v višini 15 evrov. V preteklosti je znašala višina kotizacije 17 evrov. "Klubi so za tekmovalke in tekmovalce oz. dvojico, ki bodo nastopili na članskih državnih prvenstvih, dolžni poravnati kotizacijo v višini 15 evrov za prijavljeno dvojico oz. tekmovalca/tekmovalko na TRR Balinarske zveze Slovenije najkasneje 10 dni pred državnim prvenstvom."

Zapisnik 7. korespondenčne seje IO BZS: https://www.balinarska-zveza.si/doc/zapisniki/io/2020/io_bzs_7_seja_kor_2020.pdf

Potrdilo o plačilu so klubi dolžni poslati do srede, 16.9.2020, do 23.59 ure po elektronski pošti na elektronski naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Podatki za plačilo:

Balinarska zveza Slovenije

Tržaška 2

1000 Ljubljana

Namen: Plačilo kotizacije za nastop na .......................... (vpiši tekmovanje)

TRR: SI56 0208 3001 7228 730 

BIC banke: LJBASI2X

   
Free visitor tracking, live stats, counter, conversions for Joomla, Wordpress, Drupal, Magento and Prestashop
© Balinarska Zveza Slovenije