Plačilo kotizacij za nastop na članskih DP

V skladu s sklepom Izvršnega odbora Balinarske zveze Slovenije so klubi za prijavljene tekmovalce in tekmovalke na članskih državnih prvenstvih dolžni poravnati kotizacijo predvidoma najkasneje teden dni pred pričetkom tekmovanja.

Izvršni odbor Balinarske zveze Slovenije je na 7. korespondenčni seji sprejel naslednji sklep: “IO BZS potrjuje predlog Tekmovalne komisije BZS za plačilo kotizacije za nastop na članskih državnih prvenstvih v višini 15 evrov. V preteklosti je znašala višina kotizacije 17 evrov. Klubi so dolžni plačati kotizacijo za prijavljene posameznike/dvojice/štafete za članice in člane v vseh disciplinah najkasneje teden dni pred pričetkom državnega prvenstva na TRR Balinarske zveze Slovenije. Zbrana finančna sredstva bo BZS namenila za sofinanciranje organizacije državnih prvenstev v vseh starostnih kategorijah ter nagrade na državnih prvenstvih za članice in člane.”

Zapisnik 7. korespondenčne seje IO BZS: https://www.balinarska-zveza.si/doc/zapisniki/io/2020/io_bzs_7_seja_kor_2020.pdf

Klubi so za tekmovalke in tekmovalce, ki bodo nastopili na moškem članskem državnem prvenstvu v igri dvojic in ženskem državnem prvenstvu v hitrostnem in natančnem zbijanju, ki bosta na sporedu v nedeljo, 20. septembra 2020, v Postojni in Bistrici pri Tržiču, dolžni poravnati kotizacijo v višini 15 evrov za prijavljeno dvojico oz. tekmovalko na TRR Balinarske zveze Slovenije do srede, 16.9.2020, do 11.59 ure

Potrdilo o plačilu so klubi dolžni poslati do srede, 16.9.2020, do 23.59 ure po elektronski pošti na elektronski naslov:  Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate.

Podatki za plačilo:

Balinarska zveza Slovenije

Tržaška 2

1000 Ljubljana

Namen: Plačilo kotizacije za nastop na .......................... (vpiši tekmovanje)

TRR: SI56 0208 3001 7228 730

BIC banke: LJBASI2X